Arrow
Arrow
Shadow
Slider

COACHING & TRAINING

Bij verandering hoort herkenning, erkenning, verkennen en de bereidheid om deel te nemen aan de verandering. Daarom is het belangrijk om de betrokkenen in het veranderproces "mee te nemen" en duidelijk te maken waarom de verandering nodig is, wat het voordeel is (persoonlijk) van deze verandering en om commitment en actieve medewerking te vragen. Coaching en Training heeft "interne borging binnen uw organisatie" als basis en het bijhorende plan is puur maatwerk.

Lees meer...

RFP TRAJECTEN & BEGELEIDING

Transitieprofs is in de afgelopen 20 jaar vrijwel permanent betrokken geweest bij RFP Trajecten en kent alle soorten en smaken. Of het nu is voor het vinden van een nieuw ERP pakket of een nieuwe ICT beheerpartner: wij kunnen u helpen. Door onze ervaring met deze trajecten kunnen wij u voortreffelijk begeleiden. Onze unieke eigenschap is dat wij met het doorlopen van het Transitiemodel exact onderzoeken welke noodzaak er écht is om een RFP Traject uit te zetten.

Lees meer...

GAP ANALYSE & TRANSITIEPLAN

Het uitvoeren van de Gap Analyse en het opstellen en uitvoeren van het Transitieplan behoren zondermeer tot onze meest toegevoegde waarden. Wij onderzoeken bij de Gap Analyse primair wat de verschillen zijn tussen wensen en eisen (uit de Interviews en Workshops) versus de realistische status van ICT binnen uw organisatie. Hiervoor hanteren wij een uniek ontworpen (en bewezen) model voor zowel de Gap Analyse als voor het Transitieplan.

Lees meer...

INTERVIEWS & WORKSHOPS

Om een goed beeld te krijgen hoe ICT op dit moment functioneel is geregeld en welke wensen en eisen er zijn vanuit de verschillende gebruikers en disciplines binnen uw organisatie heeft Transitieprofs een ICT-Business-Interview ontwikkeld. Deze nemen wij af bij de personen en afdelingen die een primair onderdeel uitmaken van uw bedrijfsproces. Wij bespreken hierbij enkel (herkenbare) ICT functionaliteiten van de betreffende personen.

Over het algemeen zijn dit: Operations, Delivery, Sales en Marketing, Service en Logistiek, Directie en ICT. Uiteraard verschilt dit per branche. Zo hebben we ook specifieke inventarisatie scans voor bijvoorbeeld gezondheidszorg en woningcoöperaties.

Lees meer...