ONZE MISSIE:

Vanuit ICT regie, naar tevreden gebruikers, lagere kosten én echte ruimte voor innovatie!

Aanvullende diensten

Security Scan en Beleid

Security is een actueel onderwerp en gelukkig steeds minder een ondergeschoven kind in veel organisaties. Dat gezegd hebbende, is het nog niet eenvoudig om ervoor te zorgen dat uw ICT-omgevingen en vooral uw processen veilig/zeker genoeg zijn, zonder te veel belemmeringen op te werpen. Een nieuw ontwerp van uw ICT-landschap is een goed begin om het security beleid verder te ontwikkelen.

Dit is een professie op zich en daarom zorgt TransitieProfs samen met een strategische partner (Onvio) voor een securityscan en penetratietest om vast te stellen op welk volwassenheidsniveau uw security- beleid zich bevindt. We helpen u om security- beleid te ontwerpen, te implementeren en te borgen. In al onze regie- trajecten krijgt security de juiste aandacht.

 

Detachering

TransitieProfs heeft een kerngroep met specialisten die wij inzetten op trajecten waarbij regie het eindresultaat moet zijn. Wij voelen ons gedurende deze trajecten (veelal meerjarig) mede verantwoordelijk voor het eindresultaat en dit vraagt om teamwerk. Alle Transitiemanagers werken daarom al jaren met elkaar of kennen elkaar al jaren vanuit andere samenwerkingen. Binnen onze trajecten zien wij vaak terug dat er ook behoefte is aan de extra inzet van andere rollen, omdat medewerkers binnen uw ICT- afdeling door de werkbelasting vanuit projecten vaak overbelast worden.

Daarbij moet u denken aan applicatiebeheerders, systeembeheerders, projectmanagers, helpdeskmedewerkers, etc. TransitieProfs kan deze tijdelijke rollen voor u invullen. Toegevoegde waarde daarbij is, dat wij zorgen dat wij de benodigde kennis vanuit onze regie- trajecten daardoor eenvoudig kunnen laten overdragen op het moment dat u vaste medewerkers heeft gevonden. Hierdoor is inhuur geen desinvestering en dat blijkt vaak wenselijk én nodig.

 

Ontwerp Governance

Governance zien wij als het meest onderschatte onderdeel van elk traject. Wij zijn van mening dat de kwaliteit van het Governance- plan de kwaliteit van het gehele traject (meerjarig) bepaalt. Wij zijn daarbij behoorlijk stellig: onze trajecten starten niet als Governance niet wederzijds en in samenwerking met alle betrokkenen is opgesteld en goedgekeurd. Transitieprofs weet uit ervaring dat ‘de juiste persoon op de juiste plek en met het juiste mandaat’ een belangrijk uitgangspunt is. Niet alleen moeten betrokkenen bekwaam zijn voor de (nieuwe) taken die bij hen neergelegd worden, de verandering dient ook zó georganiseerd te zijn dat de nieuwe werkwijze(n) maximaal ondersteunt kunnen worden.

Omdat wij zo ervaren zijn en zowel de goede als de minder goede voorbeelden kennen. Zowel mandaat op de werkvloer- als bestuurlijke betrokkenheid zijn een hoog goed. Worden wij vaak gevraagd om het Governance- model te ontwerpen voor opdrachtgevers. Vanuit onze ervaring adviseren wij u over het best passende ontwerp voor uw organisatie en helpen dit model in te richten.

Contact

6 + 5 =

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

p

KvK & BTW

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02
Privacyverklaring TransitieProfs

Contact