ONZE MISSIE:

Vanuit ICT regie, naar tevreden gebruikers, lagere kosten én echte ruimte voor innovatie!

Coaching en Ondersteuning

Wij begrijpen dat veranderen moeilijk is én dat verandering tijd kost om te borgen. Uw medewerkers zijn gewend om op een bepaalde manier te werken en steken hier veel energie in. Veelal ontstaan hierdoor blinde vlekken en worden andere- en betere werkwijzen niet (meer) herkent. Dit heeft er ook mee te maken dat de organisatie de betere manier van werken niet kan ondersteunen doordat regie ontbreekt.

Regie krijgen en houden vereist een andere mindset en een haalbare doorlooptijd. Adviseurs die betrokken worden houden vaak geen rekening met deze ‘zachte factoren’, maar juiste factoren bepalen het succes in de uitvoer en borging.

Wij leren en inspireren uw medewerkers om niet meteen bovenop incidenten te duiken maar vooral vanuit controle en samenwerkingen te werken. Deze samenwerkingen lopen uiteen van interne- tot en met externe samenwerkingen (keten-regie) en dat maakt het ook complex: iedereen moet immers meewerken aan de regie.

Door onze bewezen aanpak krijgen uw medewerkers niet alleen de nodige regie, maar krijgen zij vooral ook meer tijd om na te denken over structurele verbeteringen en uiteindelijk innovatie. Wij staan uw medewerkers in dit proces bij totdat eigen regie bewezen is en onderdeel is geworden van de nieuwe manier van werken.

Contact

8 + 1 =

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

p

KvK & BTW

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02
Privacyverklaring TransitieProfs

Contact