ONZE MISSIE:

Vanuit ICT regie, naar tevreden gebruikers, lagere kosten én echte ruimte voor innovatie!

Enterprise Architectuur

Een van de grootste uitdagingen in het tot stand brengen en borgen van regie is het applicatie-en dienstenlandschap op orde te krijgen, inclusief de daarbij horende technische infrastructuur.

Onze Enterprise Architecten zijn niet alleen in staat om de informatie- en innovatie behoeften te vertalen naar oplossingen, zij zijn ook in staat om het technische landschap én de bijhorende Regie Organisatie te ontwerpen. Hierdoor zorgen zij dat ICT vóór uw organisatiedoelen werkt en geen bottleneck meer is.

Wij implementeren geautomatiseerde processen die de juiste informatie opleveren om uw primaire proces te ondersteunen én de gebruikerstevredenheid hierover permanent te meten.

Regie vereist goed (samen-)werkende applicaties, goede informatiestromen voor het management en de operatie en uitstekende mogelijkheden om hierover te meten. Uiteindelijk profiteren uw cliënten of opdrachtgevers hier natuurlijk ook van en daar doen wij het voor. Architectuur is geen ICT- feestje alléén, maar het heeft juist als doel de dienstverlening te verbeteren en te borgen voor alle betrokkenen.

Contact

3 + 4 =

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

p

KvK & BTW

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02
Privacyverklaring TransitieProfs

Contact