EED2E8E5 4392 4CA2 9F92 E776F0EB2BE92

Transparant en verantwoord groeien naar een heldere, meetbare en betaalbare
Cloud Ready ICT Regie- Organisatie.
3 fases tot ICT Regie en Cloud Ready
Fase 1: Resultaat Sourcing Stack
Fase 1: Resultaat Business Interviews
Fase 1: Resultaat Gap Analyse
Fase 1: Resultaat Workshop Visie en Budget
Fase 1: Resultaat Workshop Visie en Budget
Transitie: Structuur I&A in Call- Systeem
Resultaten na transitie
Resultaten na transitie
previous arrow
next arrow
Slider

RFI/RFP-TRAJECTEN: DIEPGAAND ONDERZOEK

Vaak ontstaat er teleurstelling over het behaalde eindresultaat van RFI/RFP- trajecten. Dit komt doordat er onvoldoende onderzoek heeft plaatsgevonden over de beoogde toekomstige (en gewenste) oplossingen, kosten en consequenties. Voorafgaande aan RFI/RFP- trajecten verzorgen wij een diepgaand onderzoek binnen de gebruikers- en ICT- organisatie met inzet van onze unieke tooling. Met de belangrijkste stakeholders bespreken wij de uitkomsten tijdens een `Workshop Visie en Budget`. Zaken om te bepalen bij het onderzoek zijn onder andere:

Lees meer...

BEGELEIDEN RFI/RFP- TRAJECTEN

Transitieprofs is in de afgelopen 20 jaar vrijwel permanent betrokken geweest bij RFI/RFP- trajecten en kent alle soorten en smaken. Of het nu is voor het vinden van een nieuw ERP- pakket of een nieuwe ICT- beheerpartner: wij staan garant voor een perfect eindresultaat. Onze unieke eigenschap is dat wij met het doorlopen van ons onderzoek exact weten welke noodzaak er is om een RFI/RFP- traject uit te zetten én om vooraf precies te weten welke oplossingen en kosten daarbij horen: voor 5 jaar.

Lees meer...

OPSTELLEN EN BEGELEIDEN TRANSITIEPLANNEN

Het vertalen naar oplossingen vanuit de resultaten van de Interviews en de Gap- Analyse behoren zondermeer tot onze meest toegevoegde waarden. Wij onderzoeken vooraf primair wat de verschillen zijn tussen wensen en eisen versus de realistische passende oplossingen en kosten binnen uw organisatie. Hiervoor hanteren wij een uniek ontworpen (en bewezen) model:

Lees meer...

BEWAKEN TCO VANAF 'AS IS' T/M VERGELIJK TCO NA TRANSITIE

Wij zijn van mening dat kosten (TCO) al vanaf het begin van de Transitie- fase glashelder moeten zijn (vanaf `as is`). Elk aangedragen (sluitende) budget voor 5 jaar wat wij vanuit TransitieProfs voor u opstellen, moet 1-op-1 vergelijkbaar kunnen zijn met de bestaande kosten. Wij beschikken over specialisten die deze overzichten met en voor u opstellen.

Lees meer...