ONZE MISSIE:

Vanuit ICT regie, naar tevreden gebruikers, lagere kosten én echte ruimte voor innovatie!

Onderzoek inrichting huidige ICT landschap

Samen met alle stakeholders en via een unieke aanpak zorgen wij voor een ICT strategie, inclusief Enterprise Architectuur, Cloud strategie, Regie Organisatie, Budget, ROI, Transitie- en Transformatieplan. Wij zorgen voor overzicht van het huidige landschap, wij interviewen operationele- tactische- en strategische stakeholders over herkenbare diensten, wij zorgen voor een passende GAP-analyse met een vertaling naar volwassenheid en deze uitkomsten vertalen wij naar strategie, aanpak, architectuur, budget en TCO.
T

Onderzoek (groot denken)

Samen met alle stakeholders en via een unieke aanpak zorgen wij voor een ICT strategie, inclusief Enterprise Architectuur, Organisatie, Budget, ROI, Transitie- en Transformatieplan. 

 

Bewijsvoering (klein uitvoeren)

Inrichten, bewijzen en meten van de ICT regie organisatie, op basis van vastomlijnde Governance, Proof of Concept, Quickwins, Aanbesteding- begeleiding, Coaching en Ondersteuning.

Borging (uitrollen)

Dupliceren en borgen successen over de gehele ICT Regie Organisatie. Tevredenheid gebruikers, kosten en innovatie leiden tot merkbaar betere dienstverlening. Wij nemen afscheid omdat wij overbodig zijn geworden.

Contact

4 + 11 =

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

p

KvK & BTW

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02

Contactt