TransitieProfs wil waarde creëren in (ICT) organisaties en staat voor een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de eindstreep te halen van onze trajecten. Alleen ben je sneller maar sámen kom je verder. Wij geloven dat het doorlopend streven naar verandering en vernieuwing van cruciale waarde is om de dienstverlening te verbeteren.

Onze aanpak: ‘Zonder wrijving geen glans’

Om tot verandering te komen zijn eigenwijsheid en samenwerking nodig en dienen weerstanden omarmd te worden. In nauwe samenwerking met medewerkers, opdrachtgevers, klanten of cliënten en leveranciers, zetten wij weerstanden om in positieve verandering. Wij denken groot, maar beginnen klein zodat snel successen gevierd kunnen worden. Hierdoor bouwen we voortdurend aan draagvlak.

Wij laten onze opdrachtgever niet eerder los voordat..

De organisatie volledige regie heeft over het ICT-landschap waardoor meetbare en betaalbare resultaten ontstaan. Er worden échte kansen benut voor innovatie. Een vernieuwende energie is voelbaar door het werkzame samenspel tussen medewerkers, partners en natuurlijk opdrachtgevers en cliënten.

Wij leveren geen ICT oplossingen maar een verandering in denken en doen van uw organisatie.

Contact

5 + 7 =

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

p

KvK & BTW

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02
Privacyverklaring TransitieProfs

Contact