ONZE MISSIE:

Vanuit ICT regie, naar tevreden gebruikers, lagere kosten én echte ruimte voor innovatie!

Ontwerpen, bewijzen en borgen ICT regie

Het meest belangrijk is dat u regie gaat krijgen over uw ICT omgeving. Waarschijnlijk is er veel legacy ontstaan sinds het ontstaan van uw organisatie. Veel vernieuwingen stuiten op problemen en weerstanden vanuit uw ICT medewerker, omdat ze moeilijk realiseerbaar zijn. Daardoor sluit het ICT aanbod onvoldoende aan bij de gebruikerswens.

Transitieprofs helpt u in drie stappen naar een regisseerbare ICT omgeving, waardoor Innovatie en Informatie- behoefte leidend worden en dat techniek vólgend wordt.

Wij staan u bij met de organisatie inrichting, het bewijzen en meten van de ICT regieorganisatie, het inrichten van governance, het vormgeven en realiseren van een Proof of Concept en het realiseren van quickwins.

Vervolgens dupliceren en borgen wij successen binnen, maar ook buiten de ICT organisatie. Gebruikerstevredenheid, kosten en innovatie leiden tot merkbaar betere dienstverlening. Wij nemen daarna langzaamaan afscheid omdat wij overbodig zijn geworden.

T

Onderzoek (groot denken)

Samen met alle stakeholders en via een unieke aanpak zorgen wij voor een ICT strategie, inclusief Enterprise Architectuur, Organisatie, Budget, ROI, Transitie- en Transformatieplan. 

 

Bewijsvoering (klein uitvoeren)

Inrichten, bewijzen en meten van de ICT regie organisatie, op basis van vastomlijnde Governance, Proof of Concept, Quickwins, Aanbesteding- begeleiding, Coaching en Ondersteuning.

Borging (uitrollen)

Dupliceren en borgen successen over de gehele ICT Regie Organisatie. Tevredenheid gebruikers, kosten en innovatie leiden tot merkbaar betere dienstverlening. Wij nemen afscheid omdat wij overbodig zijn geworden.

Contact

14 + 7 =

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

p

KvK & BTW

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02
Privacyverklaring TransitieProfs

Contact