ONZE MISSIE:

Vanuit ICT regie, naar tevreden gebruikers, lagere kosten én echte ruimte voor innovatie!

BMLD – strategisch partnership met TransitieProfs

TransitieProfs en BMLD gaan de samenwerking aan op basis van een strategisch partnership. Hierdoor kan TransitieProfs naast een volledige transitie naar digitale innovatie ook gespecialiseerde support in verandertrajecten aanbieden.

De expertise verandermanagement en coaching wordt toegevoegd aan het palet

BMLD is gespecialiseerd in change management in post-merger integratie trajecten en management support bij business kritische IT-veranderingen in infrastructuur en systemen.

Dankzij de samenwerking tussen beide specialistische partijen kunnen cruciale punten in digitale innovatie en verandertrajecten worden aangepakt.

Branka Dessens (BMLD) & Dennis Daalhuizen (TransitieProfs)

IT2Benefit – strategisch partnership met TransitieProfs

TransitieProfs en IT2Benefit gaan de samenwerking aan op basis van een strategisch partnership.

In deze huidige markt waarin het applicatie landschap zich in hoog tempo richting de cloud ontwikkelt, ontstaat de behoefte aan inzicht en grip op de veranderingen die dit met zich meebrengt. Door onze kennis en ervaring te bundelen kunnen wij een brede basis bieden aan expertises die noodzakelijk zijn om een transitie van A tot Z te begeleiden.

Naast een verbreding van onze kennis en ervaring op het gebied van IT-architectuur, ICT-regie, programmanagement en projectmanagement voegen we expertises als verandermanagement, procesanalyse en financiële analyse toe.

Gezamenlijk kunnen we de volledige transitie begeleiden op basis van afgesproken rendement-doelstellingen waarbij echte ruimte ontstaat voor innovatie!

Herco van Brug en Steven Habes (IT2Benefit) en Dennis Daalhuizen (TransitieProfs)

ONVIO – strategisch partnership met Transitieprofs

Security is een actueel onderwerp en gelukkig steeds minder een ondergeschoven kind in veel organisaties. Dat gezegd hebbende, is het nog niet eenvoudig om ervoor te zorgen dat uw ICT-omgevingen en vooral uw processen veilig/zeker genoeg zijn, zonder te veel belemmeringen op te werpen. Een nieuw ontwerp van uw ICT-landschap is een goed begin om het security beleid verder te ontwikkelen.

Dit is een professie op zich en daarom zorgt TransitieProfs samen met een strategische partner (Onvio) voor een securityscan en penetratietest om vast te stellen op welk volwassenheidsniveau uw security- beleid zich bevindt. We helpen u om security- beleid te ontwerpen, te implementeren en te borgen. In al onze regie- trajecten krijgt security de juiste aandacht.

Hackers van Onvio winnen de KPN hack-competitie

Contact

15 + 3 =

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

p

KvK & BTW

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02
Privacyverklaring TransitieProfs

Contact