ONZE MISSIE:

Vanuit ICT regie, naar tevreden gebruikers, lagere kosten én echte ruimte voor innovatie!

Axians Nederland en TransitieProfs hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend. De samenwerking is ontstaan omdat Axians en TransitieProfs regelmatig samen betrokken waren bij uitbesteding- of cloudtrajecten. Hier bleek duidelijk dat de kennis en ervaring van Axians en TransitieProfs volledig complementair zijn, waardoor opdrachtgevers optimaal in regie kwamen over de totale dienstverlening én innovatie.

Jeroen van Twuijver, Business Unit Manager bij Axians – Dennis Daalhuizen, Eigenaar TransitieProfs

Security is een actueel onderwerp en gelukkig steeds minder een ondergeschoven kind in veel organisaties. Dat gezegd hebbende, is het nog niet eenvoudig om ervoor te zorgen dat uw ICT-omgevingen en vooral uw processen veilig/zeker genoeg zijn, zonder te veel belemmeringen op te werpen. Een nieuw ontwerp van uw ICT-landschap is een goed begin om het security beleid verder te ontwikkelen.

Dit is een professie op zich en daarom zorgt TransitieProfs samen met een strategische partner (Onvio) voor een securityscan en penetratietest om vast te stellen op welk volwassenheidsniveau uw security- beleid zich bevindt. We helpen u om security- beleid te ontwerpen, te implementeren en te borgen. In al onze regie- trajecten krijgt security de juiste aandacht.

Vicieuze cirkel van ontbrekende regie

Uitdagingen regisseren Digitale Innovatie

 

Contact

4 + 2 =

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

p

KvK & BTW

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02
Privacyverklaring TransitieProfs

Contact