Transitiemanagement

Transitiemanagement is de core business van TransitieProfs. Onze transitiemanager is uw trusted advisor in het gehele traject en bewaakt en stimuleert permanent het veranderproces. Wij putten uit de ervaring van meer dan 25 jaar ondernemerschap en ruim 300 doorlopen trajecten om te begrijpen welke stappen er moeten worden genomen- en welke obstakels overwonnen moeten worden om een nieuwe weg in te slaan. Hierdoor zijn wij in staat om ook directies en bestuurders bij te staan (als noodzakelijk onderdeel van transities).

Transitiemanagement bestaat niet alleen uit het naar voren brengen van innovatieve ideeën en het creëren van draagvlak en kennis van procesinrichting, het vraagt om de broodnodige mensenkennis. Wij leggen de vinger op de zere plek zonder confronterend te zijn en wij geloven in een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de eindstreep van de transitie te halen.

Uiteindelijk zijn al onze inspanningen erop gericht om onze rol overbodig te maken. Wanneer u het zelf eenmaal kunt, nemen wij afscheid.

Onderzoek (groot denken)

Samen met alle stakeholders en via een unieke aanpak zorgen wij voor een ICT strategie, inclusief Enterprise Architectuur, Organisatie, Budget, ROI, Transitie- en Transformatieplan. 

 

Bewijsvoering (klein uitvoeren)

Inrichten, bewijzen en meten van de ICT regie organisatie, op basis van vastomlijnde Governance, Proof of Concept, Quickwins, Aanbesteding- begeleiding, Coaching en Ondersteuning.

Borging (uitrollen)

Dupliceren en borgen successen over de gehele ICT Regie Organisatie. Tevredenheid gebruikers, kosten en innovatie leiden tot merkbaar betere dienstverlening. Wij nemen afscheid omdat wij overbodig zijn geworden.

Ontwerpen, bewijzen en borgen ICT regie organisatie

Het meest belangrijk is dat u regie gaat krijgen op uw ICT omgeving. Waarschijnlijk is er veel legacy ontstaan sinds het ontstaan van uw organisatie. Veel vernieuwingen stuiten op problemen en weerstanden vanuit uw ICT mensen omdat ze moeilijk realiseerbaar zijn. Transitieprofs helpt u in drie stappen naar een regisseerbare ICT omgeving. Download onze whitepaper over de ‘Transitieprofs aanpak’.

Get Started

Contact

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

Hours

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02

Contact

(088) 0235 200
administratie@transitieprofs.nl