ONZE MISSIE:

Vanuit ICT regie, naar tevreden gebruikers, lagere kosten én echte ruimte voor innovatie!

Werken bij Transitieprofs

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel in loondienst als zelfstandig en het liefst zien wij dat eigenwijze kandidaten reageren. Je mag best een brief met CV sturen, maar liever spreken wij jou persoonlijk. We hebben een eigen(wijze) filosofie op transitiemanagement en verwachten dat jij die helemaal doorziet. Wij investeren veel tijd en energie in loyaliteit en zakelijke ethiek op het hoogste niveau. Wij verwachten dit ook van jou.

 

Wat bieden wij?

TransitieProfs biedt professionals een duurzame samenwerking en langlopende en uitdagende trajecten. Onderlinge samenwerking, toewijding en kennisdeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij sluiten voor vaste medewerkers een arbeidsovereenkomst af en met externe professionals sluiten wij een partner- overeenkomst af.

 

Transitiemanager

De transitiemanager is er verantwoordelijk voor dat de verandering echt op gang komt bij onze opdrachtgevers en is eindverantwoordelijk voor het gehele programma management. De eerste uitdaging is om onze opdrachtgevers ervan te overtuigen dat TransitieProfs alleen trajecten aangaat als er aan een aantal voorwaarden voldaan is. Daar vertellen wij je later meer over. Als het traject écht gestart is, is het jouw werk om de verandering op gang te krijgen én te houden. Je wijst de organisatie op blinde vlekken en overwint weerstanden. Je eigenwijsheid weet je hier in te zetten op de beste manier. Het vereist soms dat je de boel gaat opschudden (met respect!) en daarna er weer voor zorgt dat de rust wederkeert. In jouw rol zorg je ervoor dat alle mensen en projecten samen komen én de juiste en betaalbare uitkomsten opleveren. Kortom; je bent een geboren verbinder tussen mensen, processen en techniek! Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner voor directeuren en bestuurders. Nog niet afgeschrikt? Lijkt je wel wat….. Durf te reageren.

 

Enterprise Architect

Op jouw schouders rust een gewichtige taak. Je mag duidelijk maken aan de organisatie hoe de techniek en informatie vóór hen gaan werken. Je bent geen échte ‘nerd’, dus je kunt wel uitstekend met iedereen communiceren. Ook directie en bestuursleden weet je zaken uit te leggen zodat zij het ook begrijpen. Je laat zien dat je weet wat de organisatie probeert te bereiken en hoe techniek, informatie en de bedrijfsvoering elkaar kunnen versterken. Tenslotte is het noodzakelijk dat je snapt dat alles wat bedacht is, ook in een beheeromgeving moet landen. Heb je deze kunstjes vaker geflikt, laat het ons weten.

 

Service Delivery Manager

Jij bent de spin in het web als het gaat om de borging van beheer- en regieprocessen. Soms monnikenwerk, maar je zit het dichtst op de resultaten en maakt het échte verschil in de praktijk. Doel is om volgens de TransitieProfs filosofie (het Regie- Raamwerk), onder andere het Callsyteem in te richten met alles wat daar bij hoort: functies, rollen, techniek, processen, instructies, escalatieroutes, partnerborging, etc. Het kent allemaal geen geheimen voor jou en juist het bij elkaar brengen van deze zaken is jóuw uitdaging! Jij leert ook de opdrachtgever hoe zij het na ons vertrek zélf kunnen gaan doen. Voel het maar even: om jou draait alles! Laat ons wat horen als je de uitdaging voelt.

Contact

4 + 5 =

Adres

Waijensedijk 20
3992 LP Houten

p

KvK & BTW

KVK nummer: 32069125
BTW nummer: 8070.90.980.B.02
Privacyverklaring TransitieProfs

Contact