XLA 360

VAN PROCESMANAGEMENT NAAR CUSTOMER EXPERIENCE MANAGEMENT

XLA360 – VAN PROCESMANAGEMENT NAAR CUSTOMER EXPERIENCE MANAGEMENT

 

Na ons jarenlang bezig te hebben gehouden met kwalitatieve dienstverlening begrijpen wij als geen ander dat een positieve klantervaring bieden verder gaat dan ICT- processen onder controle hebben. Een positieve klantervaring wordt gevormd door ieder contact in de complexe klantreis, het gemak, de eenvoud, de interface en de psychologische factoren die een dienst maken of breken. Een goed voorbeeld hiervan is ICT- beheer. Des te beter u ICT- beheer onder controle heeft des te lastiger is het om de klanttevredenheid te managen omdat men u niet ziet en hoort.

Wij helpen u graag om van volledige controle over uw processen en beheer naar hoge klanttevredenheid te komen. Dit realiseren wij door ervoor te zorgen dat uw diensten zoals u deze in beheer heeft 1 op 1 worden herkend door gebruikers, maar ook door het organiseren van permanente innovaties die uw diensten verbeteren, uw klantreis samen met gebruikers en managers te professionaliseren én daarvoor alle middelen zo in te richten dat uw diensten hoog worden gewaardeerd. Van ICT die registreert naar ICT die regisseert dus!

Meer weten over de diensten van Transitieprofs?

Wilt u weten waarom meer dan 250 corporate organisaties en grote instellingen hun ITSM willen gaan bouwen met onze Microsoft geintegreerde oplossing? Maak vrijblijvend een afspraak en we laten u graag de kracht en eenvoud zien!