Tijdens dit webinar op donderdag 24 september vertellen Axians, Hewlett Packard Enterprise en TransitieProfs hoe je een succes maakt van complexe ICT- en cloudtrajecten, zoals bijvoorbeeld een nieuw datacenter, het (deels) uitbesteden van ICT beheer en het Cloud- ready maken van applicaties & processen.

Datum: 24-09-2020
Tijd: 10.00 uur
Locatie: Online

 

ICT wordt steeds bepalender voor het succes van organisaties en daarmee wordt de druk op ICT-afdelingen groter. Van ICT-afdelingen wordt gevraagd efficiënter en meer kostenbewust te werken. Niet alleen door middel van uitbesteden, maar ook door slimme, veilige en schaalbare oplossingen in te zetten. In de praktijk blijkt regie houden lastig binnen een Hybride Cloud- omgeving, waardoor transities niet altijd de verwachte resultaten opleveren qua kosten en tevredenheid. 

 

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • Zelf beheren of uit besteden?
  • 10 succes factoren bij een cloud transitie
  • Hybride Cloud Infrastructuur oplossingen
  • Business case: TCO verlaging en hogere gebruikerstevredenheid

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen.

Klik hier om aan te melden via de website van Axians. Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvang je per mail een link die toegang geeft tot het webinar.

Ben je niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen? Meld je dan toch aan. Na afloop van het webinar ontvang je de opname per e-mail. Zo kun je (samen met je collega’s) het webinar bekijken wanneer het jou uitkomt.

 

Vragen

Heb je vragen voorafgaand aan het webinar? Neem contact op via: communicatie@axians.com.

Meer informatie?

Vanuit de ervaring die Axians samen met TransitieProfs en HPE bij diverse organisaties heeft opgedaan, hebben we ‘FLOW’ ontwikkeld. FLOW staat voor een professionele begeleiding waarbij wij organisaties helpen innoveren en adviseren op het vlak van strategie, TCO- businesscases, enterprise architectuur, managed services en transities naar ICT regie.

Deel dit artikel: