Wij zien momenteel dat de bekende leveranciers van ITSM- systemen overal prijsverhogingen doorvoeren. Dit maakt de oplossing extreem duur, terwijl het als SaaS- oplossing is aangeboden en het dus efficiënter, beter en goedkoper hoort te zijn, toch?. Waar gaat dat mis? Wij leggen dit graag aan u uit.

De basis van het probleem is eenvoudig toe te lichten aan de hand van bovenstaande afbeeldingen: De ITSM- SaaS oplossing staat namelijk buiten uw ecosysteem en is niet van Microsoft, daar waar ITSM360 100% Microsoft is en binnen uw ecosysteem standaard integreert met al uw Microsoft licenties en toepassingen. Je zou zeggen: logisch toch?

Nou nee…..: het probleem van de SaaS- oplossingen van ITSM- leveranciers buiten uw ecosysteem is namelijk dat zij om connectie te kunnen maken met uw ecosysteem, overal modules voor nodig hebben. En ook dat is logisch, want het is nu eenmaal geen Microsoft en het staat buiten uw omgeving.

Maar waarom is uw huidige systeem alleen maar duurder aan het worden?. Het antwoord is helaas ook logisch: deze modules nemen toe in aantal en complexiteit, aangezien uw Cloud- transitie in volle gang is en deze systemen de aansluiting eigenlijk niet bij kunnen houden. Dit zorgt ervoor dat modules die per definitie onnodig zouden moeten zijn ook nog eens zeer kostbaar in onderhoud en aanschaf zijn.

Hoe vervelend het ook is: het is architectuur die niet meer past bij deze tijd, waarin connecties en integraties snel en eenvoudig uitvoerbaar moeten zijn en de kosten voor ITSM- oplossingen vooral gespendeerd horen te worden voor wat u eigenlijk met het systeem zou willen doen:

Connecteren, Integreren, Automatiseren en Regisseren

Dit zorgt ervoor dat u door uw ITSM- oplossing in de houtgreep wordt gehouden en u bovendien naar steeds hogere kosten wordt gedwongen. Stop daar alstublieft mee, het kan nu met ITSM360: veel beter, veel completer, veel betaalbaarder en vooral:

Op basis van Enterprise Architectuur die precies past bij de wensen van vandaag en morgen

Wij willen u graag helpen deze cirkel te doorbreken en de waarde van ITSM360 bewijzen wij graag met u in een Proof of Concept- traject. Geen desinvestering want zodra u ervaart wat er allemaal beter kan wilt u niets anders meer en dan gaan wij samen zorgen voor een plezierig en kort traject om uw bestaande ITSM- systeem binnen 3 maanden gewoon ‘uit’ te zetten.

Auteur: Dennis Daalhuizen

Deel dit artikel